Jeg skal være lærer igen!

Tim Vermund, Viceborgmester i Odense

Jeg er startet på et nyt eventyr i mit arbejdsliv. Jeg har været så privilegeret at få job på Seden Skole! Og vender efter fire spændende år som uddannelsessekretær i 3F tilbage til folkeskolen og lærergerningen.

Jeg har lært utroligt meget, mødt fantastisk mange mennesker og fået et unikt indblik i arbejdsmarkedet, uddannelsessystemet og de livssituationer, som 3F´s medlemmer står i. Erfaringer som jeg vil bære med mig i resten af mit virke. Jeg vil se tilbage på min tid i 3F med stor glæde!

Samtidig glæder jeg mig utrolig meget til at møde elever, kollegaer og forældre og komme i gang med mit nye job og med at gøre en forskel på Seden Skolen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *